Live

NOUTĂȚI

Influencerii virtuali sunt viitorul în social media? Top 5 conturi pe care să le urmărești în 2022

Influencerii virtuali sunt viitorul în social media? Top 5 conturi pe care să le urmărești în 2022
Mai țineți minte când ne uitam la desene animate și imitam personajele de acolo? Ei bine, acum ele ne imită pe noi prin ceea ce facem, cum suntem, ce mâncăm, unde mergem etc. și se numesc influenceri virtuali.
 
Mai detaliat, un influencer virtual e un personaj fictiv, generat de un computer, care este folosit în social media pentru a înlocui un influencer uman. Prin urmare, se comportă ca un influencer, doar că arată ca un personaj animat. 
 
Aceste conturi sunt în continuă dezvoltare, de aceea compania Meta se gândește la stabilirea unor norme etice prin care acești influenceri virtuali își pot desfășura activitatea pe conturile de social media. 
 
„Media sintetică este un fenomen în ascensiune, de la versiuni sintetizate ale oamenilor reali, la influenceri virtuali (VI). Platformele meta găzduiesc peste 200 de VI-uri, cu 30 de conturi de VI pe Instagram. Aceste VI-uri au un număr mare de adepți, colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, strâng fonduri pentru organizații precum OMS și susțin cauze sociale precum #BlackLivesMatter.”, a explicat compania Meta 
 
Influencerii virtuali sunt populari pe Instagram.  Aici ai topul celor mai urmăriți VI din toată lumea: 
 

1. Lu do Magalu




2. Lil Miquela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miquela (@lilmiquela)


3. Barbie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie)


4. Guggimon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guggimon (@guggimon)


5. Knox Frost   




Vezi AICI întregul top!
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate