Live

NOUTĂȚI

Filmul „Ramon”, cu Pavel Bartoș în rolul principal, este acum și pe Netflix

 Filmul „Ramon”, cu Pavel Bartoș în rolul principal, este acum și pe Netflix
 

Vara asta, te poți relaxa și acasă, savurând o băutură rece și urmărind un film bun pe Netflix. Dacă ai chef să vezi o comedie bună, îți recomandăm „Ramon”, cu Pavel Bartoș în rolul principal.


 
 
„Ramon” a fost lansat în cinematografe în luna februarie, iar din data de 2 august, a devenit disponibil și pe Netflix.

Timp de o oră și jumătate te poți distra urmărind această comedie care spune povestea lui Ramon, aparent un om simplu, a cărui a cărui mare pasiune este viticultura. Viața lui Ramon este dată peste cap când o întâlnește pe „ea”, o femeie de care se îndrăgostește fulgerător și pleacă în căutarea ei, la București. Dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple, mai ales într-un oraș atât de mare. Totul se complică atunci când Ramon devine principalul suspect pentru furtul unui tablou care valorează 50 de milioane de dolari. Așa că Ramon are o dublă misiune: să recupereze tabloul și să-și găsească „marea iubire”. Dar oare va reuși?
 
„Ramon” este regizat de spaniolul Jesús del Cerro, iar din distribuție fac parte Pavel Bartoș (Ramon), Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții. 

Urmărește trailer-ul aici: 
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate