Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift a lansat cel de-al 11-lea album din carieră, „The Tortured Poets Department”

Taylor Swift a lansat cel de-al 11-lea album din carieră, „The Tortured Poets Department”

 

Taylor Swift a lansat cel de-al 11-lea album din carieră. „The Tortured Poets Department” conține 16 piese și a fost compus de artistă împreună cu Jack Antonoff și Aaron Dessner.

 
 
Tema pe care Swift o abordează în acest material discografic este iubirea cu toate aspectele ei, inclusiv despărțirile. 
 
Artista a declarat că noul ei disc reprezintă „o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".
 
Pe acest album se regăsesc două piese rezultate din colaborări cu Post Malone și Florence and The Machine, „Fortnight” respectiv „Florida!!!”. Odată cu lansarea acestui album, artista le-a mai făcut o surpriză fanilor ei: aceasta a lansat încă o serie de 15 melodii, parte dintr-un alt material discografic, TTPD: <<The Anthology>>.
 
„The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră” a completat Taylor Swift. 

Cu fiecare album, Taylor Swift s-a întrecut pe sine. Albumele „Midnights” (2022) și „1989 (Versiunea lui Taylor)” (2023), au doborât toate recordurile de streaming, vânzări și topuri muzicale. Va reuși Taylor Swift să-și doboare propriul record cu „The Tortured Poets Department”? Vom vedea!

„The Tortured Poets Department” poate fi ascultat integral aici: 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate