Live

NOUTĂȚI

Trupa Coldplay a lansat cel de-al zecelea album de studio, „Moon Music”

Trupa Coldplay a lansat cel de-al zecelea album de studio, „Moon Music”

Pe 4 octombrie, trupa Coldplay a lansat cel de-al zecelea album de studio, „Moon Music”,  continuarea primului volum „From Earth with Love (2021)” din proiectul „Music of the Spheres”.

 
 
Materialul conține 10 piese, printre care single-urile „feelslikeimfallinginlove”, „We Pray” și „All My Love”. Albumul include colaborări cu artiști precum Jon Hopkins, Burna Boy, Little Simz, Elyanna, Tini și Ayra Starr. „Moon Music” este un proiect muzical pop-rock, cu influențe funk, muzică electronică și elemente afrobeat. 
 
Chris Martin, solistul și liderul trupei Coldplay, a dat câteva explicații despre semnificația titlului:
 
„Moon Music” este un fel de poveste despre a te trezi dimineața și a te simți îngrozitor cu tine însuți, dar și în raport cu lumea – deprimat, izolat, separat, singur și incapabil să fii tu însuți. Acest album este o călătorie spre a simți complet opusul la finalul zilei”.
 
„Music Moon” vine cu ceva inedit: este primul album ecologic din lume. Fiecare copie în format vinyl a albumului este realizată din 9 sticle de plastic PET reciclate, recuperate din deșeurile post-consum. Acest lucru a redus cu 85% emisiile de CO2/Kg din procesul de fabricație. Pentru ediția de CD, trupa a creat un format suplimentar de fabricație, EcoCD, ce cuprinde 70% deșeuri reciclate din plastic fluvial din Rio Las Vas și Guatemala care urmau să ajungă în Golful Honduras și Oceanul Atlantic. 
 
Prin acest album, Coldplay ne invită să reflectăm asupra noastră și a lumii în care trăim și propune ca răspuns final dragostea, pacea și autenticitatea.
 
Albumul poate fi ascultat integral aici: 
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate