Live

NOUTĂȚI

INNA prezintă partea a doua a albumului “Everything or Nothing”, 5 piese compuse în Dance Queen’s House

INNA prezintă partea a doua a albumului “Everything or Nothing”, 5 piese compuse în Dance Queen’s House

Petrecerea nu se oprește niciodată cu INNA, iar fanii artistei sunt de fiecare dată fericiți să asculte muzică nouă. “The forever summer girl” lansează partea a doua a albumului “Everything or Nothing” care include 5 melodii compuse în timpul Dance Queen’s House.



Proiectul a ajuns la al patrulea sezon și presupune o sesiune de 16 zile într-o casă în care INNA, împreună cu compozitori și producători, lucrează la muzică nouă, iar procesul de creație este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.
 
Pentru albumul “Everything or Nothing”, INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar compozitori au fost IRAIDA și Minelli, dar și Breyan Isaac, premiat cu Grammy, care a colaborat cu INNA și pentru piesa “VKTM”, dar și cu Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.
 
Cea de-a doua parte a albumului “Everything or Nothing” include 5 piese, după cum urmează: “Tequila”, “Bazooka”, “Black Lights”, “Desperado” și “Greatest Story Ever Told” și este disponibilă pe canalul de YouTube al INNEI și în magazinele digitale.
 
După primele trei sezoane din Dance Queen's House, au rezultat albumele “Heartbreaker”, cu super hiturile “Flashbacks” și “Maza”, albumul “Champagne Problems” și “Just Dance”.
 
INNA a lansat anul acesta “Queen Of My Castle” cu Kris Kross Amsterdam, o piesă care a cucerit topurile internaționale din Franța, Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia, Serbia. “Queen Of My Castle” a fost și imnul oficial Neversea, festivalul pe locul 23 în lume, unde INNA a interpretat-o ​​alături de Kris Kross Amsterdam.
 

1. INNA - Tequila



2. INNA - Bazooka


3. INNA - Black Lights


4. INNA - Desperado

5. INNA - Greatest Story Ever Told



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate