Live

NOUTĂȚI

Serialul „Shōgun” difuzat de Disney+ va avea încă două sezoane

Serialul „Shōgun” difuzat de Disney+ va avea încă două sezoane

Serialul „Shōgun” difuzat de Disney+, bazat pe romanul cu același nume al lui James Clavell din 1975, va fi extins cu două sezoane suplimentare.



Anunțul a fost făcut de FX, printr-un comunicat de presă. FX, Hulu și moștenitorii scriitorul James Clavell, lucrează la dezvoltarea serialului dramatic de mare succes cu încă două sezoane.
 
Partenerii creativi ai serialului, scriitorii Justin Marks și Rachel Kondo, producătorul executiv Michaela Clavell (fiica scriitorului James Clavell) și starul și producătorul Hiroyuki Sanada, sunt implicați în dezvoltarea noului proiect cinematografic, iar activitatea pe platou va începe vara aceasta.
 
Potrivit comunicatului de presă, seria va continua cu povestea și personajele din primul sezon. Shōgun urmărește lupta pentru putere dintre regenții în război în Japonia anului 1600, din era Edo. Figurile centrale din această poveste bazată pe evenimente istorice, sunt Lordul Yoshii Toranaga (interpretat chiar de actorul și producătorul executiv Hiroyuki Sanada), englezul John Blackthorne (Cosmo Jarvis) și Toda Mariko (Anna Swai), cea care servește drept traducător între cei doi.

Figura lui Toranaga amintește de un șogun (conducător militar) din istoria Japoniei, Tokugawa Ieyasu. Sunt voci care spun că viitoarele sezoane vor explora evenimentele care au avut loc după ce Tokugawa a câștigat titlul de shōgun. Asta rămâne de văzut. 

Cele 10 episoade ale seriei actuale sunt disponibile pe platformele Disney + și Hulu (S.U.A). Lăsăm aici trailerul primului sezon pentru cei care nu l-au urmărit până acum:
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate