Live

NOUTĂȚI

Satoshi prezintă „+373”, un album care marchează originile artistului atât prin sound, cât și prin povestiri

Satoshi prezintă „+373”, un album care marchează originile artistului atât prin sound, cât și prin povestiri

Vreau să fiu omul care încă simte…„+373” este albumul care marchează originile artistului Satoshi, atât prin sound, cât și prin povestiri. De-a lungul celor 16 piese, Satoshi rostește sincer versuri despre transformările legăturilor umane, dar și ale relației cu sinele, despre adevăruri și situații care uneori dor și despre orice vulnerabilitate. Un album cât se poate de urban, cu beat-uri pe care să le simți din plin, care prezintă rădăcinile lui Satoshi atât ca loc, Republica Moldova, cât și ca moștenire a sunetului. "+373" este albumul care construiește un pod între trecut, cu a sa identitate și obișnuință și viitorul pe care artistul îl vrea altfel. 

Albumul “+373” a fost scris de Satoshi, cu ajutorul lui Tensso (Cătălin Temciu), Emilien Bugarovici, Bogdan Khristoforov și Anatolie Badicu pentru partea de producție. 

"Numele albumului reprezintă codul telefonic al Republicii Moldova și este felul de a spune Moldova fără a o spune la propriu. Îl tastează cei plecați peste hotare care simt casa mai intens și îl înțeleg cei dintre Nistru și Prut ca pe un simbol identitar doar al lor.

Este un album din 16 track-uri care nu conține piese de dragoste. Despre ce e? Despre gândirea din Moldova, atât de bine, cât și de ce îi este neplăcut autorului să recunoască. Despre cum simte și transpune lumea din jur un tânăr din Republica Moldova. Despre vulnerabilitate și autosesizare. Despre autocritică și dorința de a vedea o lume mai empatică, mai perseverentă și mai împăcată cu ceea ce este. Albumul conține multe <<represent-uri>>, referințe și nume care fac trimitere atât la Moldova, cât și la Cahul, orașul meu de baștină, dar și la contextul în care a fost scrisă muzica mea.

Este un album despre identitate - atât personală, cât și națională. De bine și de rău, dar sigur, așa cum este", a declarat Satoshi.

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul album de studio intitulat "RUSH". Printre single-urile lansate și bine primite se numără "Mama mi-a spus" și "Foaie Verde", "Căștile Mele", care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions. Colaborarea sa cu Carla's Dreams pentru "Noaptea pe la 3" a avut un impact serios și i-a adus o bază de fani în România. Au urmat single-urile "Dansăm", "Unde Verile", "Ochii", "Diferențe", dar colaborarea cu Olga Verbițchi pentru "Nu ca pe un prieten".
 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate