Live

NOUTĂȚI

Reacția virală a lui Ryan Gosling după ce piesa „I´m Just Ken“ a câștigat un premiu la Critics Choice Awards 2024

Reacția virală a lui Ryan Gosling după ce piesa „I´m Just Ken“ a câștigat un premiu la Critics Choice Awards 2024
 

Reacția lui Ryan Gosling la Premiile Critics Choice Awards 2024 a devenit virală după ce actorul a aflat că piesa „I’m Just Ken” interpretată de el în filmul „Barbie”, a luat premiul pentru „Cel mai bun cântec”.


Ryan a fost surprins de veste, iar expresia lui de uluire a câștigat simpatia internauților care au văzut în aceasta o sursă numai bună pentru meme și gif-uri.

Melodia „I’m Just Ken” a fost compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt, și a concurat cu piese precum „Dance the Night” de la Dua Lipa, „What Was I Made For” de la Billie Eilish, „Peaches” din filmul „The Super Mario Bros. Movie”, „Road to Freedom” din „Rustin”, dar și „This Wish” din „Wish.”

Aflat pe scenă, Mark Ronson i-a spus lui Ryan Gosling: „Ăsta este premiul nostru la fel cum este și al tău. Ai făcut publicul să se îndrăgostească de melodia asta, mai ales cu modul în care ai interpretat-o”.

Actorul din „Barbie” a pierdut la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar” în favoarea lui Robert Downey Jr. pentru rolul din „Oppenheimer”. Nu-i nimic! Important e că Gosling nu a plecat acasă cu mâna goală, iar reacția lui va rămâne pentru multă vreme în istoria internetului.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate