Live

NOUTĂȚI

Piesa Shakirei despre Pique bate recordul de vizualizări pe YouTube

Piesa Shakirei despre Pique bate recordul de vizualizări pe YouTube

Shakira bate recordul de vizualizări pe Youtube cu o piesă despre fostul ei iubit, Gerard Pique. 

 
În 24 de ore, piesa Shakirei a strâns peste 63 de milioane de vizualizări, ceea ce nu s-a mai întâmplat cu nicio piesă latino pe YouTube. În acest moment, piesa a adunat peste 230 de milioane de vizualizări și continuă să crească. 
 
Piesa electro cu ritmuri latino e modul Shakirei de a se răzbuna pe fosta relație, ceea ce se observă prin toate versurile: „Mergi mult la sală, dar lucrează și la creier”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori”, „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine”.
 
Totuși, Shakira nu se gândea că piesa compusă în colaborare cu producătorul și DJ-ul Bizarrap va ajunge atât de departe. Artista a scris și a cântat pentru a se descărca.  
 
„Pentru mine, piesa asta a fost o eliberare. Nu mă gândeam niciodată că voi ajunge pe primul loc, la 45 de ani, cu o piesă în spaniolă. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.”, a scris Shakira pe pagina ei de Instagram.
 
 
 Ascultă piesa aici!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate