Live

NOUTĂȚI

Imagini emoționante cu Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley

Imagini emoționante cu Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley și a Priscillei Presley, s-a stins din viață joi, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac. Cu două zile înainte, cântăreața participase la ceremonia Globurilor de Aur, unde ea și mama ei i-au fost alături actorului Austin Butler, premiat pentru rolul interpretat de acesta în filmul „Elvis”.


Lisa Marie Presley a trecut prin perioade grele în viață. Artista a suferit pierderea tatălui ei când avea doar 9 ani. Artista a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii. Este cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu regele muzicii pop, Michael Jackson, și cu actorul Nicolas Cage. În 2020, ea l-a pierdut pe singurul ei fiu, Benjamin Keough.

Cântăreața a lansat în toată cariera sa 3 albume, „To Whom It May Concern” (2003), „Now What”(2005) și „Storm & Grace”(2012).

Lăsăm aici câteva fotografii din viața Lisei Marie Presley ce surprind momente remarcabile, de la nașterea sa, până la ultima ei apariție publică, la Gala Globurilor de Aur  2023.























Surse foto: https://www.theguardian.com, cnn.com



 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate