Live

NOUTĂȚI

Piesa „All I Want For Christmas Is You”, cântată de Mariah Carey, a fost detronată de un alt cântec de Crăciun

Piesa „All I Want For Christmas Is You”, cântată de Mariah Carey, a fost detronată de un alt cântec de Crăciun

Din 2019 și până acum, Mariah Carey a cucerit topul Billboard Hot 100, cu piesa „All I Want For Christmas Is You”. Anul acesta, piesa artistei a fost detronată de către un alt cântec de Crăciun, care ocupă pentru prima dată acest loc în Billboard Hot 100.

 
În această săptămână, Billboard a anunțat că piesa ❄ „Rockin’ Around the Christmas Tree”, cântată de Brenda Lee, ajunge în sfârșit pe locul 1 în Billboard Hot 100. E pentru prima dată când această piesă, lansată acum 65 de ani, ajunge în fruntea clasamentului.

 „Nu pot să cred că „Rockin' Around The Christmas Tree este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare. E ceva special! Le mulțumesc fanilor care continuă să asculte această piesă. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată.”, a spus Brenda Lee într-un comunicat de presă.
 
Mai mult de atât, alte patru cântece de Crăciun revin în top 10 al Hot 100:
 
❄ „Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms, care a urcat de pe locul 12, pe locul 4;
❄ „Last Christmas” a lui Wham! (a urcat de pe locul 13, pe locul 5); 
❄ „A Holly Jolly Christmas” a lui Burl Ives (16 - 6); 
❄ „It's the Most Wonderful Time of the Year” a lui Andy Williams (28 - 10).

Brenda Lee, acum în vârstă de 78 de ani, a câştigat şi titlul de cea mai în vârstă artistă care a ajuns în fruntea topului Billboard Hot 100. Iar când a înregistrat piesa „Rockin' Around The Christmas Tree” avea doar 13 ani. 
 
Keep on Rockin’ and Merry Christmas!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate