Live

NOUTĂȚI

Top 5 cele mai ascultate melodii cântate de Ed Sheeran în România

Top 5 cele mai ascultate melodii cântate de Ed Sheeran în România

Ed Sheeran se pregătește intens pentru cel de-al doilea concert pe care îl va susține în România. Evenimentul, așteptat de zeci de mii de români, va avea loc pe 24 august, pe Arena Națională, iar biletele au fost deja puse în vânzare.


Până atunci, însă, ne-am gândit să facem un top 5 melodii cântate de Ed Sheeran și extrem de apreciate în România.

„The A Team”, de pe albumul „+” (Plus), are 366 milioane de vizualizări.  




„Tenerife Sea”, de pe albumul „X” (Multiply), are 20 milioane de vizualizări.




Perfect”, de pe albumul „÷” (Divide), are 3,6 milioane de vizualizări.  




„Tides”, de pe albumul „=” (Equals), are 6 milioane de vizualizări. 




„Shape of You”, de pe album „÷” (Subtract), are 6,1 milioane de vizualizări




Megastarul britanic vine, așadar, pentru a doua oară în Capitala României, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.
 
În acest an, Ed Sheeran a lansat două albume, "-ʼ" (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate