Live

NOUTĂȚI

Olivia Addams promite să te vrăjească cu ,,De mă lași”

Olivia Addams promite să te vrăjească cu ,,De mă lași”
Sufletul să-ți fie greu, de n-o fi să fii al meu…


Olivia Addams promite să te vrăjească și să lase urme cu noua sa piesă. „De mă lași” acționează ca o păpușă vodoo, al cărei spirit este iubirea pe care nu o poți lăsa deoparte. Cu un ritm vibrant și versuri ce au iz de incantație, piesa transmite rugăminți către univers ca acea persoană specială să te vadă doar pe tine.

Interpretarea sa vibrantă și emoționantă reflectă o dorință profundă de a păstra legătura, lăsându-te să simți fiecare notă. Cu „De mă lași”, Olivia Addams reușește să construiască o atmosferă seducătoare, încurajându-te să te lași purtat în voia piesei. Fiecare vers îți va atinge sufletul, evocând amintiri și dorințe nespuse.

Piesa a fost scrisă de Edine și Marius Dia și produsă de Achi și Cristian Prajescu. ,,De mă lași” vine însoțită și de un visual special realizat de Isabella Szanto.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate