Live

NOUTĂȚI

A apărut primul teaser oficial al filmului „Maria” cu Angelina Jolie în rolul sopranei Maria Callas

A apărut primul teaser oficial al filmului „Maria” cu Angelina Jolie în rolul sopranei Maria Callas

A fost publicat primul teaser al filmului biografic „Maria”, în care Angelina Jolie joacă rolul legendarei soprane de origine greacă, Maria Callas.


 
 
Filmul este regizat de Pablo Larraín și scris de Steven Knight, creatorul „Peaky Blinders”. Pablo Larraín și Steven Knight au făcut echipă anterior pentru „Spencer”, filmul despre Prințesa Diana, care a câștigat o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal (Kristen Stewart). Netflix a lansat primul trailer pentru filmul care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția, unde a primit ovații de opt minute, fiind foarte apreciat de critici. 
 
Odată cu lansarea acestui film, Angelina Jolie a intrat din nou în lumina reflectoarelor prin faptul că interpretează rolul unui personaj legendar care a a avut o viață tumultoasă și o carieră încununată de un succes răsunător, un nume greu din istoria operei.
 
„Îmi iau foarte în serios responsabilitatea față de viața și moștenirea Mariei. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării”, a declarat Angelina Jolie.
 
Alături de Jolie, din distribuție mai fac parte distribuția Valeria Golino („Rain Man”), Kodi Smit-McPhee („Puterea câinelui”), Haluk Bilginer („Somn de iarnă), Alba Rohrwacher („Prietenul meu genial”), Pierfrancesco Favino ("World War Z"), Jeremy Wheeler ("The Crown") și Rebecka Johnston ("Midsommar").
 
„Maria” va putea fi urmărit pe Netflix, începând cu 11 decembrie. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate