Live

NOUTĂȚI

NEW MUSIC | 4 piese noi în playlistul ZU

NEW MUSIC | 4 piese noi în playlistul ZU

Pe căldura asta merg niște piese fresh în playlistul ZU!


1. Adi - Vreau

Prima piesă nouă vine de la Adi Istrate, artistul care ne-a cucerit cu „Totul Meu”. Noul lui single se numește „Vreau” și a câștigat două ediții de Hitul Monstru Al Verii, la Morning ZU.
 



2. Andra - Mă întorc acasă
 
Următoare piesă nouă în playlist e „Mă întorc acasă”, de la Andra. E un cântec cu influențe tradiționale, care ne îndeamnă să iubim românește și să nu uităm niciodată drumul care ne duce acasă, în brațele persoanei iubite. 



3. Teddy Swims - The Door

Are o emoție pură în voce și ne-a topit pe toți cu piesa „Loose Control”. E vorba de Teddy Swims! Acesta revine cu o piesă nouă – „The Door”, pe care o poți asculta zilnic pe ZU!



4. Theo Rose, Domino & Alessandra – Nu Mă Duc La Club

A patra piesă nouă e de la Theo Rose, care nu se duce la club vara asta, pentru că are zile pline de concerte și întâlniri cu fanii. 
 
Theo Rose a fost colega noastră de autorulotă în RadioAventura, luna trecută, iar luna viitoare artista va fi pe scena Forza ZU din Baia Mare, pe 31 august. Vezi lista artiștilor care vin la Forza ZU, AICI.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate