Live

NOUTĂȚI

Eminem a lansat cel de-al 12-lea album de studio, „The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)”

Eminem a lansat cel de-al 12-lea album de studio, „The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)”

Pe 12 iulie, Eminem a lansat cel de-al 12-lea album „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)”, care marchează sfârșitul un capitol important din cariera sa de artist hip-hop.

 
 
 
Materialul conține 12 piese, printre care single-urile de succes „Houdini” și „Tobey” (cu Big Sean și BabyTron). „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)” este un album conceptual care marchează sfârșitul lui Slim Shady,  un alter ego faimos al artistului, pe care ni l-a prezentat în urmă cu 25 de ani și care stă în spatele multor cântece ale sale. Ca să fie și mai convingător că Slim Shady va muri odată cu acest album, rapperul a publicat un necrolog fals în Detroit Free Pres, iar coperta noului album, n-il arată pe Shady într-o geantă pentru cadavre.
 
„Houdini”, primul single de pe noul album, a avut un succes impresionant. În doar o lună, melodia a înregistrat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Houdini” e o revenire la single-ul său din 2002, "Without Me", care începe cu: "Guess who’s back, back again/ Shady’s back, tell a friend". Acest single i-a adus lui Eminem primul loc din topurile de muzică din Marea Britanie.
 
Noul material propune moartea lui Slim Shady și revizitarea unor piese de pe celebrul LP, „The Real Slim Shady”, de unde preia teme muzicale și grafice. Să fie oare aceste sfârșitul lui Slim Shady? Sunt voci care spun că noul album „nu  prea pare un sfârșit, dar nici nu se simte ca o continuare”. Oricum ar fi, parcă e greu să te desparți de acest personaj care a marcat muzica unei legende a hip-hop-ului, în anii săi de glorie. Critici din presa internațională au comentat acest album ca o încercare a lui Eminem de a ajunge la succesul pe care acesta l-a avut la începutul anilor 2000. Indiferent ce și-a propus Eminem (poate reinventarea sa ca artist), fanii au așteptat acest album cu nerăbdare.
 
Printre invitații lui Eminem pe acest album se numără Big Sean, BabyTron, White Gold, Sly Piper, JID, Skylar Grey și nu numai. De producție s-au ocupat, ca de obicei, Dr. Dre and Luis Resto. 
 
Fiind un album conceptual, artistul recomandă ascultarea pieselor în ordinea lor de pe album. Play!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate