Live

NOUTĂȚI

Netflix promovează noul sezon din Bridgerton cu un videoclip în care apar „gaițele” Maia Morgenstern, Carmen Tănase şi Adriana Trandafir

Netflix promovează noul sezon din Bridgerton cu un videoclip în care apar „gaițele” Maia Morgenstern, Carmen Tănase şi Adriana Trandafir

Netflix a lansat o campanie de promovare a noului sezon din ”Bridgerton” printr-un videoclip amuzant numit „Radio Șanț prezintă Bridgertonii”.
 



În acest clip, le poți vedea pe marile actrițe Maia Morgenstern, Carmen Tănase şi Adriana Trandafir în rolurile „gaițelor” (celebrele personaje ale lui Alexandru Kirițescu) care fac comentarii delicioase despre persoanjele din Bridgerton, cum ar fi:
 
„Penelope e superbă din toate punctele de vedere. de inteligenţă nu mai spun. Dar de el deloc nu-mi place”
„Nici ducele nu mă impresionează în mod deosebit”
„Ia mai dă-l încolo şi pe Simon ăla. E bun, dă-l....dă-l naibii. Dar nu pentru felul cum arată...Nu!”
„Bretonul ei e acolo pentru enervare”, sună un alt comentariu despre Daphne Bridgerton, protagonistă în primul sezon al serialului. 
„Pămpălăul de frate al ducesei n-are niciun haz”.
 
Pe măsură ce „gaițele” comentează personajele din Bridgerton, ele se transformă în personaje de epocă, după modelul celor din serial. 

Noul sezon din „Bridgerton” se concentrează pe relația dintre Penelope Featherington aka Lady Whistledown (Nicola Coughlan) și Colin (Luke Newton), cel de-al treilea frate Bridgerton. Cuplul Penelope - Colin este poreclit de fani Polin. Primele patru episoade din sezonul 3 sunt deja disponibile Netflix, iar ultimele patru vor putea fi urmărite pe 13 iunie.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate