Live

NOUTĂȚI

Netflix a lansat trailer-ul filmului „Leave The World Behind” cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale

Netflix a lansat trailer-ul filmului „Leave The World Behind” cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale

Netflix a publicat trailer-ul filmului „Leave The World Behind”, bazat pe romanul omonim al lui Rumaan Alam, publicat în 2020. 

 

„Leave Ther World Behind” este un thriller apocaliptic, scris și regizat de Sam Esmail, și spune povestea a două familii care luptă pentru supraviețuire pe fondul unui atac cibernetic care are consecințe din ce în ce mai extinse pe Glob, forțând oamenii să accepte că lumea e pe cale să colapseze.
 
Amanda (Julia Roberts) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke) închiriază o vilă de lux, unde vor să îți petreacă weekend-ul, împreună cu copiii lor, Archie (Charles Evans) și Rose (Farrah Mackenzie). Vacanța lor ia o turnură neașteptată când doi străini, G.H. (Mahershala Ali) și fiica lui, Ruth (Myha'la) sosesc la ușa lor și le dau vestea atacului cibernetic care va schimba lumea pentru totdeauna. 
Cele două familii dau piept cu un dezaastru care devine din ce în ce mai terifiant, forțând pe toată lumea să se împace cu situația.
 
Din distribuție fac parte Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha'la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans și Kevin Bacon. Filmul este produs de Rumaan Alam și de Barack și Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman și Nick Krishnamurthy. 
 
„Leave The World Behind” (în română, „Lasă lumea în urmă) va avea premiera pe 8 decembrie. Urmărește trailerul mai jos ca să îți faci o părere!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate