Live

NOUTĂȚI

Ascultă noua piesă lansată de trupa Rolling Stones în colaborare cu Lady Gaga și Stevie Wonder

Ascultă noua piesă lansată de trupa Rolling Stones în colaborare cu Lady Gaga și Stevie Wonder

Legendara trupă Rolling Stones a lansat un nou single alături de alte două nume grele ale muzicii: Lady Gaga și Stevie Wonder. Piesa se numește „Sweet Sounds of Heaven” și este inclusă pe viitorul album al trupei, „Hackney Diamonds”, ce va fi lansat pe 20 octombrie. 

 
 
Nu este prima întâlnire a trupei britanice cu Lady Gaga. În 2012, artista a urcat pe scenă alături de Rolling Stones în cadrul turneului „50 & Counting”, unde au cântat împreună celebra piesă „Gimme Shelter” a trupei britanice. 

Lady Gaga ne-a demonstrat de atâta ori că este o artistă versatilă, care poate adopta orice stil muzical. Dovadă stau colaborările ei cu nume din industria jazz-ului (Tony Bennett), sau cu nume din industria metal (Metallica, Marylin Manson), dar și cu trupe K-Pop (Blackpink), iar acum (dar și în 2012) cu trupa Rolling Stones. 
 
Pentru această piesă, Mick Jagger și-a dorit un sound gospel, iar pentru asta, i-a invitat în studioul lui din Los Angeles pe Lady Gaga și Stevie Wonder. Așa a luat naștere „Sweet Sounds of Heaven”.
 
Ascultă melodia și spune-ți părerea într-un comentariu!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate