Live

NOUTĂȚI

Netflix a lansat trailer-ul comediei romantice „Irish Wish” care o are ca protagonistă pe Lindsay Lohan

Netflix a lansat trailer-ul comediei romantice „Irish Wish” care o are ca protagonistă pe Lindsay Lohan

 

Lindsay Lohan va fi protaginista unei comedii romantice marca Netflix: „Irish Wish”. Este al doilea film Netflix original în care Lohan are rolul principal, după „Falling for Christmas” din 2022.

 
 
„Irish Wish” este o comedie pe care o poți savura într-o duminică după-amiază, având un scenariu nu foarte diferit de „Just My Luck” și „Freaky Friday”, filme în care Lohan a jucat. Filmul urmărește povestea lui Maddie (Lohan) care lasă deoparte toate sentimentele pentru fosta ei iubire când află că acesta se va căsători cu una dintre cele mai bune prietene ale sale.
 
Astfel, Maddie va călători în Irlanda pentru a participa la nunta celor doi în calitate de domnișoară de onoare. Cu puțin înaintea căsătoriei, Maddie își pune o dorință: să-și găsească un partener doar pentru a-și vedea visul cu ochii, acela de a fi viitoare mireasă. Când visul ei e pe cale de a se realiza, Maddie descoperă că adevăratul ei suflet pereche e altcineva.

Filmul va avea premiera pe 15 martie. 

Urmărește trailerul aici:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate