Live

NOUTĂȚI

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul dans"

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul dans"

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlisturi „Ultimul dans".




Cu muzica și versurile compuse de către LINO alături de Mario Fresh și RENVTØ, „Ultimul dans" este o călătorie muzicală captivantă din care nu lipsesc pasiunea, durerea, iubirea și acceptarea și care va atinge fiecare inimă în parte. 

„Mi-am dorit foarte mult, în ultima vreme, o colaborare care să fie cu totul diferită față de tot ceea ce am lansat până acum. «Ultimul dans» este chiar piesa la care nu s-ar fi așteptat nimeni, cred eu. Îi mulțumesc lui JO pentru că a acceptat să facă parte din proiect și pentru că și-a pus tot talentul în a transmite mesajul piesei. Sperăm ca oamenii să se regăsească în mesajul piesei", spune LINO.

„Îl consider pe LINO unul dintre cei mai talentați artiști din generația nouă, o persoană muncitoare, alături de care îmi doream de mult timp să colaborez. Mă bucur că am reușit să facem asta odată cu «Ultimul dans», o piesă pe sufletul meu, în care cred foarte mult și pe care am simțit-o de la primele acorduri. Fiind un om al poveștilor, m-a bucurat enorm întreg rezultatul clipului care reușește să transmită exact ideea piesei. Îmi doresc ca «Ultimul dans» să vindece cât mai multe suflete rănite din dragoste și să ajungă la fiecare gol lăsat de povești asemănătoare", spune JO.




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate