Live

NOUTĂȚI

Muzică pentru întors la ,,Origini”. Ascultă noul EP semnat Irina Rimes!

Muzică pentru întors la ,,Origini”. Ascultă noul EP semnat Irina Rimes!

,,Origini," noul EP al Irinei Rimes, te va purta într-o călătorie muzicală plină de dor, iubire și mister.



Cu versuri autentice din folclor, îmbogățite de scriitura poetică a Irinei, fiecare piesă combină influențele tradiționale cu un sound modern și inovator.
 
 
EP-ul creează o punte între trecut și prezent, oferind o experiență auditivă unică. ,,Origini" aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.
 
 
,,Origini” a fost realizat atât cu versuri culese din folclor, cât și scrise de Irina Rimes. Alături de artistă, au contribuit la scrierea pieselor: Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Andrei Comaroni, David Goldcher, Radu Taca, Surorile Osoianu și Damian Rusu. Producția pieselor a fost realizată de Andrei Comaroni, David Goldcher, Damian Rusu (pentru piesa ,,Brumărelul”) și Cristian Comaroni .

Albumul poate fi ascultat integral aici:
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate