Live

NOUTĂȚI

Luna decembrie începe cu 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Luna decembrie începe cu 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

În primele zile de iarnă ne încălzim cu piesele noi din playlist-ul Radio ZU. Ascultă-le aici și TU!

 
Cum ai început luna decembrie? Ai împodobit bradul? Ai început să pregătești cadourile pentru Crăciun? Noi am pregătit pentru voi 3 piese noi, în playlist-ul Radio ZU.

Mario Fresh spune că e necesar să asculți noua lui piesă în colaborare cu Renato și Johny Romano: „Inimă stai”. De acum, și în playlist-ul ZU.

Misha Miller și Sasha Lopez s-au lăsat inspirați de piesa „Mahalageasca” de la Mahala Rai Banda și au lansat următorul hit de party: „Mahala”. L-am ascultat pentru prima dată la Linkool lui Cuza, iar acum e New Entry la ZU.

A treia piesă nouă e preferata lui Cristian Păun, colegul nostru responsabil de piesele noi. Care e piesa ta preferată? Spune-ne pe pagina de Facebook Radio ZU.

Listen & Share!


1. Mario Fresh, RENVTØ  & Johny Romano – Inimă Stai




2. Misha Miller x Sasha Lopez - Mahala

 

3. Dermot Kennedy - Kiss Me

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate