Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Misha Miller x Sasha Lopez - Mahala

Misha Miller și Sasha Lopez au lansat „Mahala”, o piesă de party, cu sound catchy.


Fiecare emisiune începe cu voie bună și cu Linkool lui Cuza. Piesa de azi e „Mahala” și promite că va fi următorul hit de party.

„Muzica veche ne inspiră mereu și reprezintă un reper în creația noastră. Tocmai de aceea o piesă atât de veche ne-a provocat, iar acum «Mahalageasca» sună atât de fresh și modern. Ca de fiecare dată, colaborarea cu Sasha a fost o încântare și îi mulțumesc că a acceptat invitația de a lucra împreună. Cu siguranță o să vă placă rezultatul și o să vă inspire”, a declarat Misha Miller.

În fiecare zi, de la 16:00, Popescu și Cuza încep emisiunea cu piesa aia care îți dă un boost de energie. Fii cu urechile pe Radio ZU și dă-ne tag pe story, @radiozuoficial, să vedem și noi de unde asculți Linkool Lui Cuza.

Enjoy!

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate