Live

NOUTĂȚI

Lady Gaga lansează albumul „Harlequin” care va însoți filmul „Joker: Folie à Deux”

Lady Gaga lansează albumul „Harlequin” care va însoți filmul „Joker: Folie à Deux”
 

Lady Gaga a anunțat lansarea unui nou album, „Harlequin”, prezent pe coloana sonoră a filmului „Joker: Folie à Deux”. Numele acestui muzical este inspirat din numele personajului pe care artista îl interpretează în „Joker: Folie à Deux”, Harley Quinn. 


 
Albumul conține 13 piese și va fi lansat pe data de 27 septembrie pe serviciile de streaming, cu câteva zile înainte de lansarea filmului în cinematografe. Momentan, artista a publicat coperta albumului care o înfățișează pe Gaga sub duș, apa spălându-i machiajul de clovn pe care personajul ei îl poartă în film.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 



Recent, Lady Gaga a postat pe pagina personală de Instagram o secvență din noul film, în care se poate auzi o bucată muzicală din albumul „Harlequin”.

„Joker: Folie a Deux” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și va fi lansat pe 2 octombrie. Pelicula este o continuare a filmului „Joker” (2019), a cărui poveste este construită în jurul personajului Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), un comediant deloc amuzant și clovn cu jumătate de normă, a cărui condiție dezolantă îl aruncă în cele din urmă în închisoare (Arkham Asylum). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Noul film îl readuce pe Joaquin Phoenix în rolul său câștigător de Oscar și pe Lady Gaga în rolul co-protagonistei, Harley Quinn.  „Joker: Folie À Deux” îl găsește pe Arthur Fleck (aka Joker) închis la Arkham Asylum, în așteptarea procesului pentru crimele sale savârșite în prima parte a filmului, „Joker”. În timp ce se luptă cu dubla sa identitate, Arthur (Joaquin Phoenix) dă peste dragostea adevărată - Harley Quinn, doctorul său psihiatru și viitoarea parteneră de crime, dar găsește și muzica pe care a avut-o întotdeauna în interiorul lui.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate