Live

NOUTĂȚI

Katy Perry a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „143”

Katy Perry a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „143”

 

Pe 20 septembrie, Katy Perry a lansat cel de-al șaselea album de studio, „143”.

 
 
Materialul conține 11 piese, iar titlul reprezintă expresia numerică a declarației „te iubesc” dar și un număr simbolic personal al artistei. Acest proiect muzical celebrează dragostea în toate formele sale, de la dragostea de sine până la dragostea pasională. Albumul a fost precedat de lansarea a 3 single-uri, „Woman's World”, „I'm His, He's Mine” și „Lifetimes”. Recent, Perry a anunțat și varianta DELUXE a albumului, adăugând 3 piese bonus: „I Wake Up”, „No More Tears For New Years” și „Gimme Gimme (Solo Version). Pentru acest material, artista a colaborat cu artiști ca 21 Savage, Kim Petras și Doechii. 
 
Albumul a fost receptat negativ sau mixt de către criticii de muzică. Au fost și voci din presa internațională care au comparat albumul cu unul generat de inteligența artificială, descriind compoziția acestuia necorespunzătoare și lipsită de „sare și piper”.
 
Tu ce părere ai? „143” poate fi ascultat integral aici:
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate