Live

NOUTĂȚI

J Balvin își face debutul în actorie. Superstarul latino va juca rolul unui agent Interpol în filmul „Little Lorraine”

J Balvin își face debutul în actorie. Superstarul latino va juca rolul unui agent Interpol în filmul „Little Lorraine”

Conform unor informații din presa internațională, J Balvin își face debutul pe marele ecran cu filmul „Little Lorraine”.




Producția, filmată în Canada, este regizată de Andy Hines și se bazează pe evenimente reale de la sfârșitul anilor '80. „Little Loraine” prezintă transformarea unui oraș minier izolat într-un centru al unei operațiuni majore de contrabandă cu droguri.
 
Balvin joacă rolul unui agent Interpol care investighează o rețea columbiană de droguri care intră în America prin Cape Breton (Canada). În rolurile principale vor fi Stephen Amell („Arrow”, „Code 8”) și Sean Astin („Lord of the Rings”). Distribuția îi mai include Stephen McHattie, Auden Thornton, Matt Walsh, Rhys Darby, Josh Close, Steve Lund și Sugar Lyn Beard. Stephen Amell va intra în pielea unui miner de cărbune, șomer, care este implicat în contrabanda de droguri.
 
Superstarul latin, al cărui nou album „Rayo” a fost lansat la începutul lunii august, a sugerat că își va face debutul în actorie într-un interviu acordat săptămâna trecută unei reviste din Statele Unite, unde a declarat că și-a luat rolul în serios.
 
Regizorul Andy Hines a declarat: „José [Balvin] și cu mine lucrăm împreună de ani de zile și avem o relație incredibilă în atât în fața și cât și în spatele camerei. Să-l am ca protagonist în filmul meu este un vis devenit realitate și abia aștept ca publicul să-l vadă dând viață acestui personaj.
 
Data lansării filmului nu a fost comunicată deocamdată. Wango Films, casa de producție a lungmetrajului „Little Lorraine”, a anunțat că filmările au fost finalizate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate