Live

NOUTĂȚI

Cum ar arăta Justin Bieber, Billie Eilish sau Margot Robbie la bătrânețe. Imaginile sunt realizate cu ajutorul inteligenței artificiale

Cum ar arăta Justin Bieber, Billie Eilish sau Margot Robbie la bătrânețe. Imaginile sunt realizate cu ajutorul inteligenței artificiale

Artistul și fotograful de origine turcă, Alper Yesiltas, a devenit cunoscut în 2022 pentru proiectul său, „As if nothing happened”, în care a făcut publice portrete ale unor celebrități realizate cu ajutorul inteligenței artificiale.


Cum ar fi arătat John Lennon, Prințesa Diana, Michael Jackson sau Freddie Mercury dacă ar fi fost în viață? Imaginile realizate de Yesiltas sunt impresionante pentru faptul că sunt foarte apropiate de realitate.
 

Ulterior, artistul a completat colecția sa de imagini cu un nou proiect numit „Young Aged”, în care și-a imaginat cum vor arăta vedetele tinere, din zilele noastre, când vor ajunge la bătrânețe, spre exemplu Harry Styles, Billie Eilish, Justin Bieber, Ryan Gosling sau Margot Robbie.



În spatele acestui proiect se află întrebarea „Cum vor arăta unii dintre tinerii pe care îi cunoaștem peste câteva decenii?”, a spus Yesiltas. 



Pentru aceste imagini, Yesiltas folosește mai multe programe de editare, inclusiv AI Photo Remini, pentru a face ca portretele să fie cât mai realiste și convingătoare. Procesul de creație este unul complex, artistul folosind texturi și lumini pentru a aduce persoana din imagine cât mai aproape de realitate.


Partea interesantă este că Alper Yesiltas este de profesie avocat și locuiește în Istanbul, însă pasiunea pentru foto-realism l-a făcut cunoscut peste tot în lume.  

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate