Live

NOUTĂȚI

INNA prezintă “El Pasado”, cel de-al doilea album în limba spaniolă compus integral de artistă

 INNA prezintă “El Pasado”, cel de-al doilea album în limba spaniolă compus integral de artistă

INNA își bucură fanii cu un nou album în limba spaniolă care se numește “El Pasado”.

 

Cele unsprezece piese de pe “El Pasado” au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklistul include piesele “Primera Vez”, “Como Tu”, “Enferma”, “Hechizo”. “En la Cama”, “LaLaLa”, “El Tiempo”, “Dame la Mano”, “Que Importa”, “Cora”, “Yo Sigo Aqui”.

“El Pasado” se lansează cu un mini-film care spune povestea lui Dolores, personajul principal care este o artistă seducătoare care se îndrăgostește adesea de spectatorii pentru care performează. Practic, albumul vorbește despre idilele, poveștile și situațiile care i-au frânt inima lui Dolores.“El Pasado” este un album de suflet la care INNA a lucrat 5 ani, continuarea lui “YO”, primul album scris în spaniolă de INNA care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

“El Pasado” este cel de-al doilea album din cariera mea, scris în limba spaniolă. Procesul a durat aproximativ 5 ani. Albumul vorbește despre o poveste de dragoste petrecută în trecut, de aici și numele" El Pasado". Fiecare piesă reprezintă trăiri și emoții de-a lungul întregii perioade. “El Pasado” este, în opinia mea, cel mai complex album pe care l-am scris vreodată! Sper să vă stârnească emoție!, a spus INNA.

 În această perioadă, INNA se află în Mexic într-un turneu de promovare a noului album. “El Pasado” a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment privat în Mexic, la care au fost invitați fani de-ai artistei care au ascultat în exclusivitate cele 11 piese.

Albumul poate fi ascultat integral aici:

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate