Live

NOUTĂȚI

Red Parlament și Alexandra Ungureanu lansează piesa „Cosmos"

Red Parlament și Alexandra Ungureanu lansează piesa „Cosmos"

Red Parlament și Alexandra Ungureanu lansează piesa "Cosmos", o colaborare care îmbină voci captivante, aducând în prim-plan o experiență muzicală cosmică.


"Cosmos" este o călătorie sonoră ce îmbină elemente muzicale cu profunzimea și pasiunea interpretării celor doi. Piesa vorbește despre sentimentele a doua persoane are au încheiat o relație de dragoste. Sentimente pe care le simțim în momentele unei despărțiri, comparate cu elemente prezente în cosmos.

Muzica și versurile au fost realizate de Doru Isăroiu, Gabriel Maga și Emanuela Oancea, producția și mix-ul tot de Gabriel Maga, masterul - de Adi Colceru, iar videoclipul a fost realizat împreună cu Constantin Shinijikun.



Trupa Parlament se lansa în anul 1998 cu unul dintre hiturile pop-rock cele mai difuzate la radiourile din România, din acea perioadă: Vine Vara! Și întocmai, ca o vară plină de energie şi valențe solare, a venit și această trupa în peisajul muzical românesc, urmând să se impună în topuri în anii ce au urmat cu piese de pe albumul Trăiește-ți viața (E frumoasă foc și Valul).

Trupa a rămas constantă în calitate și mesaj cu melodia „Suflet pierdut”, considerată una dintre cele mai frumoase balade românești. A susţinut sute de concerte remarcabile pe scenele cluburilor din toată țară.

Între timp, trupa și-a schimbat numele în RED PARLAMENT, lansând mai multe single-uri proprii, printre care putem aminti “Amprente din iubirea mea”, “2 Străini”, „Îndrăgostit de prietenă ta”, „Iubiți că-n prima zi”, „10 păcate” sau „Romantic Story”. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate