Live

NOUTĂȚI

Holy Molly a lansat primul ei EP, „Liliac”

Holy Molly a lansat primul ei EP, „Liliac”

Sub numele de ,,Liliac" stau emoții pure, emoții pe care Holy Molly le-a trăit, hrănit, îmbrățișat, respins și lăsat, în final, pe hârtie. Poate cel mai sensibil material al artistei vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici. 


Pentru acest material, Holy Molly a mai colaborat pe partea de muzică și versuri cu Irina Rimes, RAVA, Florian Rus, Adi Istrate și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de restul producțiilor.

,,Liliac” reprezintă jurnalul sufletului meu din ultimul an. Este primul meu EP și sunt extrem de mândră că am reușit să fiu atât de vulnerabilă încât să îmi expun realitatea interioară și totodată atât de curajoasă încât să vă las să citiți în mine. <<Liliac>> este floarea care mi-a marcat toată copilăria, floare strâns legată de casa bunicilor, de bunicul care nu mai e printre noi, de fragilitatea și feminitatea pe care o simt înăuntrul meu, de ideea că frumusețea și puritatea durează puțin și trebuie să fii atent și conectat la tine ca să o poți simți. Deși e octombrie, mie îmi e gândul tot la o primăvară îmbrăcată în miros de liliac, într-un violet sumbru și proaspăt.

Am adunat pe acest EP cele mai puternice piese din punct de vedere emoțional. De la iubiri incredibil de dureroase, la mental health issues și copilăria marcată de evenimente pe care n-am putut să le controlez, dar care m-au controlat pe mine.

E prima oară când fac asta, dar chiar simt să dedic acest album atât părinților mei, cât și tuturor oamenilor care au făcut parte din creația lui. „Liliac” e povestit de Maria. Mă bucur să o cunoașteți în sfârșit! a scris artista pe pagina ei de Instagram.

Din EP face parte și colaborarea cu RAVA pentru piesa ,,Spune-mi", dar și o variantă solo a piesei. 

Mai jos poți asculta întregul EP. Enjoy!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate