Live

NOUTĂȚI

Cel mai mare site-pirat din România se închide, după 16 ani de activitate

Cel mai mare site-pirat din România se închide, după 16 ani de activitate

FileList, paradisul românilor, locul unde puteai descărca orice gratuit, de la filme și jocuri, până la diverse programe, se închide începând cu luna ianuarie.


Administratorul site-ului FileList a anunțat că renunță la această activitate, pentru că nu mai are timpul necesar:

„Dragilor,
Îmi pare rău că trebuie să vă adresez acest anunț, însă aici se încheie activitatea trackerului nostru. Este important să înțelegeți și să acceptați această decizie. Deși a fost una dificilă, a fost luată în urma unor evaluări atente și din motive bine întemeiate. Din nefericire nu mai dispun de timpul necesar pentru a mă ocupa de site. Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și prioritățile mele din viața de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți iar eu am investit suficient timp aici.”


Această veste i-a întristat pe mulți internauți:

„Nuuuuu… Acest site e împreună cu mine de când eram adolescent.. și acum am 40 de ani. Căutați o echipă, nuuu vreau să accept.”, a scris un internaut pe pagina de Facebook FileList.

Site-ul urmează să se închidă în ianuarie 2024, iar donațiile au fost oprite.

Rest In Peace, FileList!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate