Live

NOUTĂȚI

Billie Eilish a lansat albumul „HIT ME HARD AND SOFT”

Billie Eilish a lansat albumul „HIT ME HARD AND SOFT”

Fata cu „ocean eyes” trece într-o nouă etapă a vieții, ceea ce se observă în noul ei album.


Billie Eilish nu mai e adolescenta care cânta „Bad Guy”, are 22 de ani, 3 albume și o comunitate uriașă de fani care se bucură de muzica ei.

Ultimul ei album, „HIT ME HARD AND SOFT”, s-a lansat acum câteva zile. Acesta e compus din 10 piese: „Skinny”, „Lunch”, „Chihiro”, „Birds of a Feather”, „Wildflower”, „The Greatest”, „L’Amour de ma vie”, „The Dinner”, „Bittersuite” și „Blue”.

Albumul e o poveste care trebuie ascultată de la început până la sfârșit. Are emoții diverse și versuri îndrăznețe, ceea ce i-a făcut pe cei de la revista Rolling Stone să afirme că acesta e „cel mai bun album al ei de până acum”.

„Acest album a fost ca un proces prin care m-am reîntors la fata care obișnuiam să fiu. Am căutat-o peste tot pe vechea Billie Eilish și nu-mi aminteam când a dispărut.”, a spus Billie Eilish pentru Rolling Stone.

 „HIT ME HARD AND SOFT” e scris de Billie Eilish împreună cu fratele ei, Finneas, care a și produs albumul.

Ascultă întregul album, aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate