Live

NOUTĂȚI

Filmul Teambuilding se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul Teambuilding se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Kind Reminder la toată lumea: Comedia „Teambuilding”, regizată de Matei Dima, Cosmin Nedelcu și Alex Coteţ, se află pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.


În weekendul de lansare, filmul Teambuilding a avut 196.115 de spectatori, iar în pre-sale au fost vândute 31.000 de bilete.

„Am bătut încă o dată recordul de prezență în primul weekend la un film românesc. Însă cel mai mult mă bucură să văd că românii au demonstrat că vor să se reîntoarcă la cinema. De data aceasta nu doar că s-au întors, însă au plecat acasă bucuroși și doritori să revină să vadă producții românești de calitate. Asta ne motivează să ne întoarcem la treabă“, a declarat Matei Dima, actor și regizor.

Filmul prezintă povești reale despre munca în corporație, așa că te vei regăsi în multe momente, dacă și tu îți cauți cartela de acces în clădirea de la job, în fiecare dimineață. E o satiră a vieții din corporație,  unde se râde la minut.

Ai văzut filmul Teambuilding? Dacă da, așteptăm feedback :)) Dacă nu, „e necesar, e necesar, ooh!” să-l vezi împreună cu prietenii tăi.

Have fun la Teambuilding!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate