Live

NOUTĂȚI

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în octombrie

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în octombrie
Luna octombrie ne aduce filme și seriale noi pe Netflix, de la povești dramatice, până la cele romantice. Ce îți face cu ochiul din acest playlist?

În pauza ta de cafea, ia cu tine aceste filme și seriale și povestește alături de colegi despre ce mai e nou pe Netflix, toamna asta. Have fun! 


1. THE PLAYLIST 

Dacă ești pasionat de muzică și vrei să cunoști povestea aplicației Spotify, atunci merită să urmărești noul serial de pe Netflix, „The Playlist”. Are 6 episoade și se va lansa pe 13 octombrie. Enjoy!




2. LOVE IS BLIND, SEZONUL 3 

Serialul „Love Is Blind” revine cu sezonul 3! Dacă nu l-ai urmărit de la început, îți spunem aici că serialul prezintă un experiment social în care bărbații și femeile fără partener/ă  își caută iubirea vieții. Partea palpitantă e că aceștia se logodesc, fără să se întâlnească față în față. Data de lansare e 26 octombrie.





3. NOTRE DAME

Netflix a pregătit și o miniserie despre catedrala Notre Dame, despre cum a fost incendiată în anul 2019. Acest serial dramatic e inspirat din mărturiile pompierilor care au fost la fața locului. Pe 19 octombrie apare pe Netflix.




4. THE MIDNIGHT CLUB

Dacă îți place să stai treaz seara până târziu, să urmărești seriale horror și pline de mister, atunci „The Modnight Club” e pentru tine. Pe 7 octombrie e up pe Netflix, iar până atunci poți urmări trailer-ul aici. Apropo, dacă tot ești „pasăre de noapte”, fă o oprire ON AIR și la Zona De Confort cu Vlad Drăgulin. În fiecare miercuri, de la 23 la 1.  




5. LUCKIEST GIRL ALIVE

„Luckiest Girl Alive” e unul dintre filmele mult așteptate pe Netflix și e adaptat după cartea cu același nume, scrisă de Jessica Knoll. Mila Kunis e personajul principal, fata cea mai norocoasă din lume, dar care se confruntă cu trecutul ei înspăimântător. Filmul se lansează pe 7 octombrie. 



Vizionare plăcută!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate