Live

NOUTĂȚI

Filme și seriale noi pe Netflix în luna octombrie

Filme și seriale noi pe Netflix în luna octombrie

 

Serile de toamnă sunt perfecte pentru a urmări un film bun pe Netflix. În așteptarea sărbătorii de Halloween, luna octombrie aduce pe platforma de streaming și filme din categoriile thriller și horror. 

 

Iată câteva dintre cele mai așteptate filme și seriale ale lunii: 
 

„The Platform 2”
 
Platforma 2 (El Hoyo 2) este o satiră SF spaniolă, regizată de Galder Gaztelu-Urrutia, o continuare a filmului The Platform (2019), unul dintre cele mai populare filme în limba spaniolă publicate de Netflix. 
 
 Filmul revine în lumea „The Platform”, o închisoare mare în stil turn „Vertical Self-Management Center”, care găzduiește diverși criminali. Zecile de etaje găzduiesc doi ocupanți pe etaj, iar o platformă care plutește liber le livrează mâncare pe un program zilnic. Însă un nou lider misterios îți impune propriile reguli și luptă împotriva acestei controversate metode de distribuire a hranei. „The Platform 2” îi are în distribuție pe Milena Smit și Hovik Keuchkerian. Din 4 octombrie.
 

„What's Inside”
 
O petrecere înainte de nuntă se transformă într-un coșmar psihologic pentru un grup de prieteni din liceu, atunci când un invitat surpriză sosește cu o valiză misterioasă. Din 4 octombrie.
 

„Love Is Blind: Sezon 7” – episoadele 7-9 
 
Un grup nou de concurenți intră în capsule, gata să renunțe la prejudecăți și să înfrunte posibile deziluzii, pentru a găsi dragostea adevărată și o relație de durată.
 
Acest sezon promite mai mult decât dragoste și dramă. Membrii distribuției Love Is Blind vor forma conexiuni semnificative învățând despre profesiile și pozițiile politice ale celuilalt. Drept urmare, va fi o călătorie neașteptată de revelații și întorsături. Din 2 octombrie 2024. Episoadele 10 și 11 vor fi lansate pe 16 octombrie.
 
„In Her Place”
 
După ce scriitoarea chiliană María Carolina Geel își ucide iubitul, cazul o captivează pe timida grefieră Mercedes, dând naștere unei legături între cele două femei. Din 11 octombrie.
 

„Lonely Planet” 
 
La o reuniune literară, o romancieră simte o atracție neașteptată pentru un tânăr. Cu: Laura Dern, Liam Hemsworth. Regia și scenariul: Susannah Grant („Erin Brockovich”). Din 11 octombrie
 

„Abandoned”
 
O femeie călătorește în țara ei natală (Rusia) pentru a prelua ferma pe care a moștenit-o. Dar aproape imediat, ea simte că ceva neobișnuit se întâmplă acolo. Din 15 octombrie.
 

„Outside”
 
O familie se retrage la o fermă izolată în timpul unei invazii a zombilor, dar secretele dureroase, păstrate ani de zile, provoacă dușmănie în lumea lor dezolantă. Din 17 octombrie
 

„Woman Of The Hour”
 
Filmul marchează debutul regizoral al actriței Anna Kendrick și se bazează pe o poveste adevărată. „Woman Of The Hour” aduce pe micile ecrane povestea unei actrițe din Los Angelesul anilor '70 și a unui criminal în serie, Rodney Alcala, ale căror vieți se intersectează într-un joc popular, „The Dating Game”. Din 18 octombrie.
 
Din distribuție fac parte: Anna Kendrick (Sheryl Bradshaw)Daniel Zovatto (Rodney Alcala), Tony Hale, Nicolette Robinson, 
Kathryn Gallagher, Kelley Jakle.
 

„Book Club”
 
Patru prietene aflate la vârsta maturității și-au schimbat viața după ce au citit în clubul lor lunar de carte „Fifty Shades Of Grey”. Cu Diane Keaton, JAne Fonda și Candice Bergen în rolurile principale. Din 21 octombrie.
 

„Kung Fu Panda 4”
 
Dacă ai chef să vezi o comedie, atunci poți urmări Kung Fu Panda 4. După ce Po este selectat să devină Liderul Spiritual al Văii Păcii, el trebuie să găsească și să antreneze un nou Războinic Dragon. În acest timp, o vrăjitoare rea intenționează să-i cheme din nou pe toți ticăloșii maeștri pe care Po i-a învins în tărâmul spiritelor. Din 21 octombrie
 

„Family Pack” (Noaptea Vârcolacilor)
 
Un joc vechi de cărți prinde viață și trimite o familie înapoi în timp, într-un oraș medieval, unde trebuie să demaște vârcolacii pentru a se întoarce acasă. Din 25 octombrie
 

„Don’t Move” („Nu te mișca”)
 
O femeie îndurerată, aflată într-o pădure, întâlnește un ucigaș care îi injectează un drog paralitic. Pe măsură ce corpul ei se stinge, începe lupta ei pentru supraviețuire.
 

„Time Cut” („Tăietura timpului”)
 
O adolescentă din 2024 călătorește accidental în timp în 2003, cu câteva zile înainte ca un criminal mascat să-i ucidă sora. Poate ea să schimbe trecutul fără să distrugă viitorul? Din 30 octombrie

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate