Live

NOUTĂȚI

Filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada” va avea o continuare după 18 ani de la lansare

Filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada” va avea o continuare după 18 ani de la lansare

 

Potrivit unor surse din presa internațională, Disney dezvoltă o continuare a filmului de succes „Diavolul se îmbracă de la Prada”.


 
Scenarista filmului original, Aline Brosh McKenna lucrează pentru cea de-a doua parte a filmului, care se va concentra pe provocările cu care se pe confruntă presa scrisă în era digitalizării din secolul 21.
 
Pelicula va fi produsă de Wendy Finerman, cea care a produs și originalul, iar regizorul David Frankel se va întoarce pe platoul de filmare. 
 
„Diavolul se îmbracă de la Prada” este bazat pe romanul omonim al lui Lauren Weisberger, inspirat din propria ei experiență ca asistent personal al celebrei Anna Wintour, redactorul-șef al revistei de modă Vogue. 
 
Acțiunea filmului se concentrează pe relația dificilă a personajului Miranda Priestley, editorul șef al unei importante reviste de modă („Runaway”), cu asistentele sale Andy Sachs (Anne Hathaway) și Emily Charlton (Emily Blunt)
 
Filmul a fost un succes de box office, având încasări de 326,7 milioane de dolari în întreaga lume și i-a adus lui Meryl Streep un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță într-o comedie, precum și o nominalizare la Premiul Oscar. Designerul Patricia Field a fost, de asemenea, nominalizat la Oscar. 
 
Potrivit Entertainment Weekly, Streep, Hathaway, Blunt, Nigel și Tucci (loialul director de artă al Revistei Runway) – sunt în discuții pentru a-și relua rolurile pentru film.


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate