Live

NOUTĂȚI

DJ Project x YUKA – ,,Nimic mai mult” - când prietenia îți întoarce inima

DJ Project x YUKA – ,,Nimic mai mult” - când prietenia îți întoarce inima

Prieteni și atât, așa ne tot mințim…



DJ Project colaborează cu una dintre vocile promițătoare ale industriei, YUKA, pentru prima dată. ,,Nimic mai mult" e piesa perfectă pentru oricine a trăit confuzia unei prietenii cu scântei. Cei doi se plac, dar rămân doar prieteni, iar fata e super confuză de ce nu pot fi mai mult. Cu ritmurile inconfundabile DJ Project și vocea fresh a YUKĂI, un nou talent care promite mult în muzică, piesa asta are tot ce-i trebuie pentru a fi pe buzele tuturor. Enjoy!

Creditele pentru ,,Nimic mai mult" merg către Marius Dia, Gino Manzotti, Edine, Alexandru Turcu pentru muzică, Marius Dia și Edine - versuri, Andy Platon - mix-master și Alexandru Turcu, Marius Dia, Gino Manzotti - producție. 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate