Live

NOUTĂȚI

La mulți ani, Madonna! Artista împlinește astăzi 65 de ani

La mulți ani, Madonna! Artista împlinește astăzi 65 de ani

Madonna, una dintre cele mai talentate și controversate artiste din toate timpurile, împlinește astăzi 65 de ani. Un nume greu al muzicii pop, care a scris istorie cu piese precum „Like A Virgin”, „Vogue”, „Like A Prayer” sau „Material Girl”. Astăzi, de ziua artistei, am pregătit o listă cu cele mai bune momente live din cariera sa.


Indiferent din ce generație faci parte, suntem siguri că piesele Madonnei îți sunt cunoscute și că le-ai fredonat de zeci de ori. Vocea, senzualitatea, curajul și talentul său de a se exprima pe scenă, toate acestea i-au adus titlul de „Regină a muzicii pop”. Mai jos poți urmări 7 dintre cele mai bune momente LIVE ale Madonnei. Poate le-ai mai văzut, poate nu, ce contează, azi e momentul perfect să le mai dai play o dată. 


1. Hung Up - Live At The 2006 Grammy Awards



2.Vogue (Live from The blond Ambition Tour)



3. Like A Prayer (Live in Paris 1990)





4.Erotica (Live from The Confessions Tour)



5. Like A Virgin (Live MTV VMAs 1984)



6.Super Bowl Halftime Show (2012)



7. Express Yourself (Live at the MTC Awards 1989)



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate