Live

NOUTĂȚI

Colaborare inedită între Taxi și Theo Rose pentru o piesă fresh: „Graffiti”

Colaborare inedită între Taxi și Theo Rose pentru o piesă fresh: „Graffiti”

Legendara trupă Taxi, cunoscută pentru piesele captivante, și-a unit forțele cu Theo Rose, una dintre cele mai apreciate artiste pop din România, pentru a aduce în fața publicului un single cu o poveste aparte: „Graffiti". Această colaborare unică promite să ofere un sound fresh, original și să devină un hit în topurile muzicale din România.

 
„Graffiti" îmbină vocea caldă și inconfundabilă a lui Theo Rose cu stilul autentic și versurile inteligente pentru care trupa Taxi este recunoscută. Piesa vorbește despre povestea unei iubiri complicate și a unor amintiri pe care le purtăm cu noi ca niște graffiti-uri pe suflet.
 
„Theo este absolut minunată. A intrat în jocul nostru, l-a înțeles şi s-a adaptat perfect. Suntem la prima colaborare, dar suntem ferm convinşi că nu va fi şi ultima", spune Dan Teodorescu.
 
„Cred că asta e cea mai simpatică întâlnire pe care am avut-o anul acesta. N-aș vrea să spun că «am crescut» cu trupa Taxi, dar imi amintesc cum îi imitam în fața calculatorului pe toți cei care au jucat în clipul piesei «Cele două cuvinte». Mă onorează invitația pe piesa asta și chiar am simțit că sunt alegerea potrivită pentru strofa mea de pe «Graffiti». Trec această colaborare în palmaresul meu și sper că va plăcea și publicului", spune Theo Rose.


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate