Live

NOUTĂȚI

„Subteran”: Netflix anunță un serial original românesc, cu Florin Piersic Jr. și Ana Ularu

„Subteran”: Netflix anunță un serial original românesc, cu Florin Piersic Jr. și Ana Ularu

Netflix a anunțat recent că a început producția pentru „Subteran”, primul serial românesc pe care îl produce.


„Subteran” îi va avea în distribuție, printre alți actori, pe Ana Ularu și pe Florin Piersic Jr. În cele 6 episoade, regizorii Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe pun în lumină povestea unei mame care lucrează în IT și ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureșteni care i-au schimbat viața.

„Cami este o femeie care își folosește inteligența pentru a avea succes într-o lume a bărbaților. Când viața ei este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită și hacker pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situație fără scăpare. Însă Roman este singura șansă pe care o are Cami de a se răzbuna și de a-și salva fiul”, aceasta e descrierea oficială publicată de Netflix.

E un serial polițist captivant, cu un personaj feminin puternic.

„Ne bucurăm să începem producția noii serii românești Subteran și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic,” a declarat Anna Nagler, Director pentru Seriale Locale a Netflix în Europa Centrală și de Est.

„Subteran” e primul serial românesc produs de Netflix și în curând vom afla și data de lansare.
 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate