Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

De astăzi, vei putea asculta la ZU 4 piese noi, semnate de artiști români, dar și de artiști străini. 

 
1. Bianca Tilici & Liviu Teodorescu – Pe Val


Bianca Tilici și Liviu Teodorescu colaborează pentru prima oară și lansează piesa „Pe val”. Versurile au fost scrise de EMAA și Misha Miller. „Aș purta piesa asta în loc de suflet” a declarat Liviu Teodorescu. Dacă iubești nebunește pe cineva, atunci piesa asta este pentru tine.
 
 
 
2. Billy Gillies ft Hannah Boleyn – DNA (Loving You)
 
Billy Gillies și Hannah Boleyn aduc spiritul anilor 2000 în difuzoare cu o piesă care se ascultă obligatoriu cu volumul la maxim. „DNA (Loving You)” imprumută soundul muzicii electronice de acum 20 de ani. Milenialii vor recunoaște cu siguranță beat-ul inconfundabil al acestui gen de muzică. 
 

3. Mira – Dor De Tine
 
Cel mai nou single Mira este de astăzi în playlist-ul ZU. „Dorul e o povară grea, dar el doar îmbracă cel mai frumos sentiment… iubirea ♥️ Sper ca piesa asta să vă dea încă un motiv de a îi vedea/suna mai des pe cei dragi” a comentat Mira.
 

4. Ofenbach ft Norma Jean Martin – „Overdrive”
 
Duo-ul francez Ofenbach (Dorian Lauduique și César de Rummel) și cantautoarea americană Norma Jean Martine au lansat „Overdrive”, o piesă dance cu un vibe pozitiv. „Overdrive” e despre plăcerea de a trăi viața la maxim, cu muzică și dans:
 
I wanna feel the heat, I wanna own the night
I wanna feel the beat, I wanna dance tonight
I wanna lose myself, I wanna come alive
I wanna feel the love, go into overdrive…
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate