Live

NOUTĂȚI

Cillian Murphy se întoarce în rolul lui Thomas Shelby într-un lungmetraj Peaky Blinders

Cillian Murphy se întoarce în rolul lui Thomas Shelby într-un lungmetraj Peaky Blinders

 

 Cillian Murphy se întoarce pe platoul de filmare în rolul lui Thomas Shelby, într-o versiune de lungmetraj a seriei Peaky Blinders. 


 
 
Steven Knight, creatorul Peaky Blinders, a confirmat faptul că îndrăgitul actor de Oscar va relua rolul lui Thomas Shelby în noua producție cinematografică. Totodată, Knight a declarat într-un interviu că filmările vor începe în septembrie anul acesta, în studiourile din Birmingham, iar acțiunea este plasată în timpul celui De-al Doilea Război Mondial. Prin urmare, povestea lui Thomas Shelby și a bandei lui de tâlhari care fac legea pe străzile din Birmingham între 1919 și 1933, va continua în acest film, acțiunea fiind plasată câțiva ani mai tîrziu, într-un moment tulbure al istoriei.
 
Cillian Murphy și-a exprimat public intenția de a continua să joace rolul lui Thomas Shelby într-o viitoare producție Peaky Blinders. Și iată că se ține de cuvânt. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate