Live

NOUTĂȚI

Carla’s Dreams revine cu un nou sound alături de Blacklist în ,,Nu Știi”

Carla’s Dreams revine cu un nou sound alături de Blacklist în ,,Nu Știi”

Carla’s Dreams revine cu un sound fresh și o nouă colaborare cu Blacklist, trupa de dans cu care a lansat piesa de succes "Tequila".Astăzi, colaborarea lor continuă cu "Nu Știi", o piesă care se evidențiază printr-un sound inovator, îmbinând elemente dance și versuri profunde, interpretate cu timbrul unic al lui Carla’s Dreams. Acest nou single promite să cucerească pe toată lumea datorită armoniei perfecte dintre lirismul introspectiv și ritmurile moderne, energice.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă cu ajutorul lui Alexandru Turcu. ,,Nu Știi” vine însoțită de un videoclip special regizat de Roman Burlaca, alături de Nicu Lungu ca DOP și produs de BR Films.

,,Viața nu este doar creație, ci și întâmplare. Uneori e mai bine să o lași să se întâmple. V-am cuprins!” ne spune Carla’s Dreams.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate