Live

NOUTĂȚI

Carla´s Dreams vine la Forza ZU 2024, dar înainte de asta vine cu o piesă nouă - „Să fiu, să fim, să fii”

Carla´s Dreams vine la Forza ZU 2024, dar înainte de asta vine cu o piesă nouă - „Să fiu, să fim, să fii”

Carla’s Dreams vine la Forza ZU 2024, pe 31 august, la Baia Mare. Dar până atunci, aduce în lumina reflectoarelor o nouă piesă : ,,Să fiu, să fim, să fii” (Tempus Fugit 4). 


Această piesă transcendentală combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoțională și captivantă.

Carla’s Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar și le transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă.

În această compoziție, fiecare vers transmite o poveste profundă despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care atinge inimile ascultătorilor.

Piesa este o celebrare a autenticității și a conexiunii umane, oferind o perspectivă unică asupra relațiilor și a trecerii timpului, fiind în același timp un sfârșit și un început.



Piesa a fost scrisă de Carla’s Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria “Tempus Fugit”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate