Live

NOUTĂȚI

TRAILER: Dua Lipa joacă rolul unui agent secret în filmul de acțiune „Argylle”

TRAILER: Dua Lipa joacă rolul unui agent secret în filmul de acțiune „Argylle”

 

După apariția ei în filmul „Barbie”, Dua Lipa poate fi văzută pe marile ecrane într-un nou rol, de agent secret, în thriller-ul de spionaj, „Argylle”.




Cântăreața joacă în acest film alături de nume mari ale cinematografiei: Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena și Samuel L. Jackson.

Filmul este bazat pe romanul nepublicat al lui Jason Fuchs Și este regizat de Matthew Vaughn, cunoscut pentru regizarea unor filme ca Layer Cake, Stardust, Kick-Ass, X-Men: First Class și Kingsman: The Secret Service.

Despre ce e vorba în film?

Elly Conway (Bryce Dallas Howard), este autoarea mai multor romane de spionaj, o tipă introvertită care își petrece timpul scriind, în compania pisicii ei, Alfie. Elly este atrasă, totodată, de lumea reală a spionajului. Dar când intrigile poveștilor ei fictive– care se concentrează pe misiunile agentului secret Argylle  – se oglinesc în acțiunile ascunse ale unei organizații de spionaj reale, viața lui Elly nu mai e la fel ca înainte. Însoțită de Aiden (Sam Rockwell), un spion alergic la pisici, Elly (care îl poartă pe Alfie în rucsac) aleargă prin lumea largă pentru a fi cu un pas înaintea ucigașilor. Interesant este faptul că pisica (Aflie) este intepretată de Chip, pisică a cărei stăpână este chiar soția regizorului, Claudia Schiffer. 

Filmul va intra în cinematografe pe 2 februarie 2024 și pe Apple TV+ , ulterior. 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate