Live

NOUTĂȚI

Camila Cabello a lansat "C, XOXO", cel de-al patrulea album din carieră

 Camila Cabello a lansat "C, XOXO", cel de-al patrulea album din carieră

Camila Cabello a lansat "C, XOXO", cel de-al patrulea album din carieră. Materialul conține 14 piese, printre care  „I Luv It” , „He Knows” și „Chanel No. 5”.

 
Noul proiect al artistei aduce o schimbare în stilul muzical al artistei. „C, XOXO” combină elemente de pop, hip-hop și reggaeton, un sound care se diferențiază de albumele ei anterioare prin colaborări cu artiști ca Drake, Lil Nas X și Playboi Carti și producătorii de succes El Guincho și Boi-1da. Camila a adoptat o transformare notabilă în ultimul an, optând pentru o schimbare a culorii părului, lucru care se reflectă și în schimbarea direcției sonore pe noul ei album.
 
„Cred că acest album marchează o evoluție în ceea ce privește realizarea intențiilor mele de la începutul carierei mele: să fac muzică pop care să pară un fel de centru-stânga. Să fii în interior, în timp ce ești puțin în exterior” a declarat Camila Cabello.
 
Albumul poate fi ascultat integral aici: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate