Live

NOUTĂȚI

Cadou de Ziua Îndrăgostiților: Ed Sheeran te ajută să oferi cel mai frumos dar de Valentine´s Day

Cadou de Ziua Îndrăgostiților: Ed Sheeran te ajută să oferi cel mai frumos dar de Valentine´s Day
Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, doar câteva zile până pe 14 februarie, de aceea este important să te decizi, cât mai curând, asupra cadoului pe care te gândești să îl oferi partenerului tău.

Un bilet la concertul Ed Sheeran la București, din 24 august 2024, este cel mai potrivit dar. Tichetele sunt deja puse în vânzare, iar un astfel de eveniment în care dragostea se cântă și se trăiește, nu poate fi ratat. 
 
Pentru a doua oară în România, Ed Sheeran va concerta pe 24 august 2024 pe ARENA NAȚIONALĂ, din București, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Tichetele pentru acest eveniment special sunt disponibile pe www.cts.eventim.ro/artist/ed-sheeran/, de unde pot fi achiziționate tichete din categoria A, B, C, dar și din cea denumită GA Standing (în fața scenei).
 
Primul concert pe care l-a susținut artistul britanic în România a avut loc în iulie 2019, tot pe Arena Națională, iar atunci, nu mai puțin de 50.000 de oameni au venit să-i urmărească prestația. La momentul acela, Ed Sheeran a avut o apariție memorabilă, el alegând să apară pe scenă în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Nici publicul din țara noastră nu s-a lăsat mai prejos. Pe tot parcursul concertului, fanii au cântat integral versurile celor mai cunoscute piese ale artistului. 
 
Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său din SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate