Live

NOUTĂȚI

„Blinding Lights” este piesa momentului pe Shazam

„Blinding Lights” este piesa momentului pe Shazam
The Weeknd are cea mai tare piesă pe Shazam. În ultima săptămână, „Blinding Lights" este cea mai ascultată melodie la nivel global.

The Weeknd se laudă cu 7.993.247 de căutări pe Shazam și 59.066.839 de vizionări pe Youtube.

Atunci când asculți The Weeknd - „Blinding Lights” simți că întreaga lume este cuprinsă de un vibe al anilor ’80.
Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care dansează în sufragerie în timp ce se pregăteşte să plece la o petrecere. Asta-i scenariul pe care ni-l imaginăm atunci când „Blinding Lights” se aude tare în difuzoare.

Dă play și hai să ascultăm împreună cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam. Te așteptăm pe pagina de facebook Radio ZU să ne spui cum ți se pare.

 


DJ-ii Radio ZU încă transmit din studio. Te-ai plictisit acasă? Scrie-le pe WhatsApp la 0747 22 1815 sau ascultă-ne pe radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). TU ești ZU! Rămâi așa!
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate