Live

NOUTĂȚI

A apărut prima piesă despre Coronavirus care sună bine. Ascultă „Spreadin´”!

A apărut prima piesă despre Coronavirus care sună bine. Ascultă „Spreadin´”!
Internetul „fierbe” de creativitate 24/24, dar cu atât mai mult când lumea trece printr-o situație de criză. Așa se întâmplă și acum cu pandemia generată de COVID-19. Boala care se răspândește rapid a fost subiectul mai multor melodii și parodii urcate recent pe YouTube, dar în sfârșit a apărut și o piesă care merită luată în seama.

Melodia se numește „Spreadin' (Coronavirus)” și este cântată de MC-ul londonez Psychs. Acesta are 18 ani și nu este nici pe departe cel mai cunoscut artist britanic, dar a făcut o treabă foarte bună. Videoclipul a trecut rapid de 100000 de vizualizări în cele 3 zile de când când a fost urcat pe YouTube. Poți să mai adaugi și tu câteva dacă dai play!



HEI! CITEȘTE ASTA:
DJ-ii Radio ZU au o singură misiune în această perioadă: să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină. Ei sunt singurii dj-i de radio care încă fac emisie din studio. Tu poți să le scrii oricând ce îți trece prin minte pe WhatsApp la 0747 22 1815. Îți amintim că ne poți asculta online pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din zona ta (vezi lista frecvențelor). TU ești ZU! Rămâi așa!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate